countdown
Wandeling

Limburg LIONS wandeltocht - Zondag 15 september 2019

Op zondag 15 september organiseert de Fanclub van Limburg LIONS voor de derde keer een prachtige wandeltocht die ongeveer 8 á 9 kilometer lang is.

Iedereen is van harte welkom, hond(en) zijn natuurlijk ook welkom. Het gaat erom om samen een hele leuke dag te beleven.

De mogelijkheid tot inschrijven is op de dag zelf tussen 10.00 en 12.00 uur in het Party- en Zalencentrum 't Plenkhoes, Bachstraat 2 in Geleen (Zuid). Je kunt daar gratis parkeren.

Wij vragen een kleine bijdrage van € 5,- p.p. inclusief een consumptiebon.

De wandelroute is uitgezet in en rondom Sweikhuizen en gaat over verharde en holle wegen, langs de velden en over bospaden. Samen genieten van schitterend natuur met vele prachtige vergezichten in het Geleenbeekdal rondom Sweikhuizen.

We eindigen weer bij Party- en Zalencentrum 't Plenkhoes waar tevens de consumptiebon genuttigd kan worden.

Wandel mee met ons en meld je aan op 15 september tussen 10.00 en 12.00 uur!

Ps. De tocht gaat onder alle weersomstandigheden door.
Ps. Deelname is op eigen risico.

Vriendelijke sportgroet.

Fanclub Limburg LIONS